Våra tjänster

Våra tjänster

Vi har bred kompetens och gedigen erfarenhet av de olika byggmomenten samtidigt som vi,  tack vare ett fungerande nätverk, kan erbjuda helhetslösningar i både stor och liten skala. 

Projektledning

Vi tar ansvar för helheten genom att planera, tänka efter före och anlita underleverantörer som vi har god erfarenhet av att samarbeta med. 

För oss är det naturligt att driva projekt framåt i dialog med beställare och leverantörer för att uppnå bästa möjliga lösning.

Nybyggnation

När ni väljer att låta oss bygga ert nya hus, tar vi ansvar från start till mål. Vi har kunskap om regelverket och har bra kontakter med myndigheterna. Vi är vana vid att läsa ritningar och har gedigen erfarenhet av att bygga i lösvirke. Vi vet när och hur man beställer tjänster som el, VVS och målning. 

Om- eller utbyggnad

Vi är en bra partner för om- eller utbyggnads-arbeten och trivs med att tillföra fungerande mervärden till befintliga hus.

Vi är lösningsorienterade och kommer gärna med praktiska förslag. Vi har erfarenhet av att arbeta både med modernare hus och kultur- fastigheter.

Renovering av äldre hus

Vi är vana vid renoveringsuppdrag och hjälper dig prioritera och lägga upp en tidsplan för arbetet. Vi har kompetens vad gäller de olika byggmomenten och gör jobbet i rätt ordning så att du slipper otrevliga överraskningar.

Vi lämnar gärna referenser på tidigare jobb.

 

Uppdatering av kök och badrum

Ett nytt kök eller badrum kräver ofta anpassade lösningar. Vi är rutinerade snickare och kan komma med praktiska förslag samtidigt som vi är vana vid att montera och justera färdiga moduler.

Vi jobbar seriöst och uppfyller de krav som ställs av myndigheter och försäkringsbolag.

Mindre byggjobb

Kontakta oss om du behöver byta fönster eller lägga om golvet eller taket. Vi är snabba och praktiska och försöker alltid lägga in jobbet i vår planering så att det skall bli klart utan onödig fördröjning.