Vårt nätverk

Ett nätverk av bra samarbetspartners är av avgörande betydelse för att genomföra större jobb. Vi har ett fungerande samarbete med många duktiga företag i Höganäs med omnejd och koordinerar allas insatser för att få jobbet gjort snabbt och effektivt.

Markarbeten

Betong

Transport

Logo Kullaträdgård

Kullaträdgård AB Vår samarbetspartner när det gäller markarbeten.

Betongarbete

Våxtorps Betong grundades 1976 genom en sammanslagning av Våxtorps Nya Grustag och Sjöberg & Pålssons Cementgjuteri.
http://vaxtorpsbetong.se/

Fagerberg transport

Fagerberg Transport AB, ett litet familjeföretag med sitt säte i Höganäs.
För oss är dialogen och samarbetet med kunden viktigt för att möjliggöra en god service och ett bra arbete!

http://fagerbergtransport.se/

El

Rör

Plåt

Sellberga El

Sellbergs El AB utgår från Höganäs. Vi är ett företag med stort engagemang och kunden i centrum. Vi utför allt inom elinstallation, el service & reparationer samt allt inom LED-belysning, fiber, data & tele

https://sellbergsel.se/

Bertils Rör

Bertils Rör AB Över 60 års arbete i VVS-branschen har gett oss gedigen kunskap inom området och vi har hjälpt både företag och privatpersoner med renoveringar, nyinstallationer och reparationer av olika slag.

http://www.bertilsror.se/

Rosenkvist

Rosenkvist Plåtslageri AB från Höganäs.  Utför allt inom byggnadsplåtslageri och har lång erfarenhet. Specialiserade inom Kopparplåt och Rheinzink.

Målare

Kakel

Finsnickeri

Målare
Dowab

Dowab AB startades för sex år sedan som en renodlad kakelsättningsfirma. Således har vi lång erfarenhet av all sorts kakel- och plattsättning. Vi kan hjälpa till med allt ifrån installationen av den lilla duschvrån till planering och formgivning av den exklusiva spaavdelningen.

http://dowab.se

trappa