Om oss

Vi tycker att det är roligt att bygga och trivs med det vi gör. Vi jobbar bra tillsammans och gillar att jobba konstruktivt och snabbt.
Vi är angelägna om att ha goda kontakter med våra uppdragsgivare och samarbetspartners

Linus Venhagen
Visste redan från början det skulle bli byggbranschen och pluggade därför Bygg- & Anläggningsteknik redan på gymnasiet. Har varit aktiv sedan efter studenten 2006.

Har jobbat hos mindre byggföretag och startade eget företag 2014 då han blev ombedd att bygga grannarnas hus.

Tycker det är roligt med de olika byggmomenten och gillar variationen och inte minst att hitta lösningar på de problem som kan uppstå vid exempelvis renoveringar. Trivs med att ta ansvar för helheten i ett byggprojekt. Gillar utmaningen i att skapa ett flöde som gör att jobbet blir gjort snabbt och effektivt.

Christoffer
Jobbat på Inwido (Elitfönster) i Vetlanda i tillverkningen men sadlade om och pluggade 2 år i Orsa (turism & skidlärar-utbildning) vilket resulterade i jobb som skidlärare. Hittade tillbaka till bygg-branschen genom att hjälpa en kollega med renoveringen av huset.

Linus A
Linus A är det senaste tillskottet i Venhagen Bygg och har lång erfarenhet i byggbranschen. Är van vid allt ifrån renovering av äldre fastigheter till nyproduktion. Har också gått i samma klass på gymnasiet som Linus Venhagen och även varit kollegor efter studenten.

Zack
Har varit lärling och kollega till Linus på en tidigare arbetsplats. Zack har bred erfarenhet från byggbranschen både när det gäller renovering och nyproduktion.

Sebastian L

Jobbat hos HA Bygg i Höganäs sedan studenten. Både testat byggservice och entreprenadsidan. Tröttnade på storbyggen och ville hellre jobba närmre kunden och få mer variation i sitt arbete.

Sebastian

Pluggade i samma klass som Linus på gymnasiet och har jobbat som snickare under ca 3 års tid.

Bytte jobb 2009 men stannat i branschen och jobbat som proffsbyggsäljare för XL-Bygg NP Nilsson under nästan 10år.
Detta har bidragit till en god materialkunskap och förbättrad översyn över byggets olika skeden.

Har som arbetsuppgift hos Venhagen Bygg att hjälpa till med det adminstrativa i ett byggföretag. I detta ingår bl.a att hjälpa dig som kund att hitta rätt material, till rätt priser och samordna så att bygget fortskrider så smidigt som möjligt med nära och kontinuerlig kundkontakt.

Henrik
Venhagen Bygg fick i uppdrag att förverkliga byggnationen av Henriks drömhus i Arild och där började kontakten. Henrik har tidigare jobbat som produktchef för ett teknikföretag i Lund men ville byta bana och använda sin kreativitet rent praktiskt och är numera en viktig kugge i Venhagen Bygg.